25 Ocak 2011 Salı

Portekiz Çetesi, Guti Reyisi!






















Beşiktaş ara transfer döneminin ardından artık belki de Türk futbol tarihinin en iyi kadrolarından birine sahip. Tamam belki defans sallantıda, nitekim çok öne çıkıp oyun alanını daraltmayı yeni öğreniyorlar ayrıca kalede istikrarı sezon başından beri sağlayamadılar ancak orta saha ve hucum hattı o kadar gösterişli ve zengin ki bunları görmezden gelebiliyorsunuz.

Sezon başı, Guti ve Quaresma ile başlayan transfer furyası devre arasında Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes ile tavan yaptı. Unutmadan ekleyelim, Iverson transferi de yadsınamayacak kadar ses getiren bir transferdi. Gecen sezon Yeter Demirören diye inleyen tribünler bu defa Yetmez Demirören demeye başladı. Gördük ki transferler, bir başkana olan bakışı da ancak bu kadar değiştirebilir.

Şu anda Beşiktaş'ın ileride o kadar çok nitelikli alternatifi var ki!

Forvet: Almeida, Bobo, Nobre, Nihat

Kanatlar: Simao, Quaresma, Nihat, Hilbert, Ekrem

Göbek: Guti, Ernst, Fernandes, Aurelio, Necip

Orta saha ve forvet hattında bu kadar alternatifli bir kadro Türkiye standartlarında oluşturmak gerçekten epey zor. Schuster ve yönetim bunu başardı, liderle fark 12'ye indi. Tüm maçlarını kazanmayı hedefleyen Beşiktaş bakalım neler yapacak. Siz siz olun bu okul takımı ruhundaki dünya yıldızlarını bir kere dahi olsa canlı olarak izlemeye çalışın. Zira böylesine zengin hücum hattına sahip bir Türk takımını izlemek için daha uzun süre beklemeniz gerekebilir. Son bir tavsiye, Guti'yi canlı gözle izleyin. Oynuyor, oynatıyor izlemesi o kadar zevkli ki! "Reyis" bu yıldızların arasında bile hemen göze batıyor. Demek ki neymiş? "Yetmez Demirören"....

0 yorum:

Sporx.com Yazıları

Twitter


Blogger tarafından desteklenmektedir.

İLETİŞİM