15 Şubat 2011 Salı

İbrahim Üzülmez Belki Ama Biz?



















Beşiktaş  flaş  transferler sonrası 17de 17 hedefiyle  yola  çıktığı ligin ikinci yarısında tokat gibi sonuçlar almaya devam ediyor. Kardemir Karabükspor beraberliği ardından haftasonu oynanan Ankaragücü maçında oynanan tutuk futbol ve ilk dakikalarda eski Beşiktaşlı Serdar Özkan'ın enfes golüyle devreyi 1-0 yenik kapatan Beşiktaş'ın soyunma odasında maçı dahi gölgede bırakacak olaylar oldu. Daha önce de kampta "terlik" kavgası olarak hafızalara kazınan olayda, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasında çıkan olaylarda iki futbolcu da kadrodışı bırakılmış, Üzülmez'in kaptanlığı ligin son haftasında Denizlispor deplasmanındaki şampiyonluk maçına kadar elinden alınmıştı. Mustafa Denizli son maçta yaptığı jestle kaptanlığı tekrar Üzülmez'e teslim ederek olanların üstüne geç de olsa sünger çekmişti. Ankaragücü maçı devre arasında kısmen de olsa tekrarlanan bu iki oyuncu arasındaki sürtüşme anlaşılan o ki artık iyiden iyiye Üzülmez'in azaltılan kredisini bitirdi. 
İbrahim Üzülmez saha içinde yetenekleriyle ön plana çıkmadı hiçbir zaman. Hırsı, yaşına rağmen sahaya yansıttığı inanılmaz performansı zaman zaman siniri ile takıma ateş verdi, can verdi. Gerçek kaptan "yetenekli çocuk" değil, "sert çocuk" olmalıdır çünkü ancak sahiplenen kavga eden, sinirlenen, takımın ondan sinerji üreteceği adam kaptanlığı kaldırabilir. 

Gücü Fatih Tekke'den sonra ancak İbrahim Üzülmez'e yeten, 11 senelik Beşiktaş macerasını bitiren Schuster ve yönetim,  daha çok vahim durumlara düşeceğe benzer. Aynı kavganın Guti ile Quaresma arasında olduğunu düşünün eğer sonucun yine böyle olacağını düşünüyorsanız, Üzülmez'e de üzülmeyin. 

0 yorum:

Sporx.com Yazıları

Twitter


Blogger tarafından desteklenmektedir.

İLETİŞİM