8 Şubat 2011 Salı

Radu Baicu ile Stancu ve Yüksel Yeşilova Hakkında Kısa Kısa




















Artık işin içinde Yüksel Yeşilova'da var. Daha önce Steau Bükreş'te fitness koçu olarak görev almış daha sonra ise Mersin İdman Yurdu'nda antrenör olarak göreve gelmişti. Hatırlarsanız Samsunspor maçı sırasında ağabeyi sahaya inip kendisini talihsiz bir biçimde bıçaklamıştı. Bunun yanında Stancu mevzusu da genişledikçe tekrar Mr Radu'dan bazı konular hakkında teyit ve ek bilgi alma isteği doğdu içimde. Sağolsun o da beni kırmadı, aklıma, aklımıza takılanlara bir nebze olsun ışık tuttu..


TandemiBozmak;
1) Do you know Yuksel Yesilova from Steau?
2) At NTVSPOR channel in Turkey, they were questioning about Stancu's statement. According to channel, Stancu said that any player in Romania does not worth 5M€ transfer fee. Are there any statement like this? Have you ever heard something like that? Thank You.
1) Steau'dan Yüksel Yeşilova'yı tanıyormusunuz?
2) NTVSPOR kanalında, Stancu'nun verdiği demeç tartışıldı. NTVSPOR'un haberine göre Stancu Romanya Ligindeki hiçbir futbolcunun (kendisi de dahil olmak üzere) 5M€ etmeyeceğini söylemiş. Böyle bir demeç var mı? Bu konuyla alakalı bir duyumunuz varmı? Teşekkür Ederim.


Radu Baicu;
1) I know that Yuksel was a fitness coach when Dorinel Munteanu was manager at Steaua...
2) It's true. He said it when there was a rumor that Gala wants to buy him and Steaua said that they want 5M€ he said "no disrespect to the players from Liga I, but nobody is worth that money. Look at Affelay, he went to Barca for 3M€! imo He was only trying to put some sense into Becali, as he thought that this asking price will make Gala back down and give up.
1) Sadece Yuksel'in Dorinel Munteanu'nun antrenör olduğu dönemde Steau'da fitenss antrenörü olduğunu biliyorum...
2) Bu doğru. Stancu bu demeci, Galatasaray'ın onu almak istediği dedikoduları varken Steau 5M€ fiyat belirleyince vermiş. Demiş ki; "1. Ligdeki futbolculara saygısızlık etmek istemem ama kimse bu kadar etmez. Affelay'a bakın Barcelona'ya 3M€'ya gitti!" Stancu sadece Becali'yi biraz sağduyuya çağırıp 5M€ bedel için Galatasaray'ın ondan vazgeçmesini önlemek için söyledi.


Yüksel Yeşilova hakkında hala derin bir bilgiye ulaşamamakla beraber, ilerleyen günlerde Yüksel Yeşilova ile de temasa geçmeye, Stancu meselesini iki taraftan da dinleyip, aktarmaya çalışacak, bunun yanında kendi kafamdan geçenleri de paylaşmaya devam edeceğim.


Ancak şöyle de bir durum var ki neden bu haber Stancu ilk geldiğinde değil de azcık "kıpırdanmaya" başladıktan sonra "peydahlandı" onu anlamıyorum. Adam kaliteli çıktı diye medya Galatasaray'ın kasasını mı düşünmeye başladı! Zannetmiyorum. Saygılarımla.

0 yorum:

Sporx.com Yazıları

Twitter


Blogger tarafından desteklenmektedir.

İLETİŞİM